Project omschrijving

Tepor Foco Pelletketel

Meer info over deze pelletkachel

Specificaties

De Foco pelletketel kan eenvoudig in een technische ruimte of een serviceruimte zoals onder een trap of in een berging worden geplaatst, gezien het echt compacte formaat. Net als traditionele ketels is het display eenvoudig en intuïtief voor alle automatische werkingsfasen in relatie tot de vereiste temperaturen. Het heeft programmeerbare elektronica die zelfs op afstand kan worden ingesteld voor getimede dagelijkse of wekelijkse in- en uitschakelen. De Foco pelletketel is ontworpen om maximale autonomie en maximale efficiëntie te garanderen met een pellettank tot 130 liter die tot 59 werkuren garandeert.

Ontworpen om een perfecte reiniging van het rooster te garanderen, zowel tijdens de ontsteking als tijdens de normale werking van de ketel, waardoor de primaire en secundaire luchtdoorgang wordt gewaarborgd die nodig is voor de verbranding, zorgt het mechanisme voor een perfecte reiniging van het rooster bij het opstarten van de ketel, waardoor een groot vermogen wordt gegarandeerd. Het zelfreinigende systeem werkt met vastgestelde periodieke cycli. Het bewegende rooster reinigt de bodem van de brandpot zonder de ketel uit te schakelen, waardoor nieuwe leningen worden vermeden; op deze manier zal de gebruiker de verbrandingskamer periodiek moeten reinigen en zal hij de vuurpot niet handmatig hoeven te reinigen voordat er nieuwe leningen ontstaan, zoals het geval is voor standaard ketels met vuurpotten.

Automatisch pneumatisch systeem van pellettoevoer, pijp (standaard 20m) en externe Remotable-trechter met een capaciteit van 1800 liter (1130 kg) brandstof. 3 verschillende externe tanks van 450 Kg / 790 Kg / 1130 Kg.

    Naar contact

    Meer info of een offerte ontvangen?

    Bel 0475 - 594 249 voor persoonlijk advies of ga naar onze contactpagina.
    Naar contact