Pelletkachel onderdelen

Pellet kachel Limburg heeft onder andere alle onderdelen die benodigd zijn voor het correct en veilig aansluiten van uw Pelletkachel.

De gloeibougie/kaars: ook wel ontstekingselektrode, gloeiweerstand of ontstekingsweerstand genoemd, deze zorgt voor de ontbranding van de pellets.

De pellet motor: ook wel de reductie motor genoemd, deze zorgt voor de aandrijving van de de spiraal die de pellet korrels naar de brandpot transporteert. Belangrijkste kenmerken per merk zijn hierin de asdikte en de snelheid in rpm.

Luchtventilatoren:  Deze zorgt dat de koude lucht over de warmtewisselaar word geblaast en zo de ruimte wordt verwarmd en tevens de kachel word gekoeld.

Rookgasventilator: Deze zorgt voor aanvoer van lucht en afvoer van rookgassen uit de verbrandingskamer

Moederboord: Hier zitten alle sensoren, ventilatoren, display pellet motor, thermostaat enz. op aangesloten.  Hierin kun je de kachel programmeren en met de installateur code de diverse parameters aanpassen, zoals draaisnelheid van ventilatoren en snelheid pellet motor enz.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle buizen die gebruikt worden voor het installeren van een pelletkachel. Zoals diverse dubbelwandige/enkelwandige buizen,  T stukken, stormkragen etc.etc.

Service beurt Pelletkachel:

Ook voor het onderhoud van uw Pelletkachel bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij voeren servicebeurten uit aan bijna alle kachels van de merken Edilkamin, Duroflame en Tepor.

De Prijs van een servicebeurt is:  €199,50 (incl. BTW)
(Betaling alleen mogelijk via pin of contant)

Naar contact

Meer info of een offerte ontvangen?

Bel +31 (06) 19924017 voor persoonlijk advies of ga naar onze contactpagina.
Naar contact