Prijsopgave

Op onze website staan geen prijzen vermeld. Wij hebben hier een goede reden voor. Onze website is ten eerste niet bedoeld als webshop. Wij adviseren u graag in onze showroom, waarbij wij uw wensen kunnen vertalen naar de pelletkachel die het beste bij u past. Deze service kunnen wij u natuurlijk niet online bieden. Wij informeren u graag over onze concurrerende prijzen in onze showroom.

Bij Pelletkachel Limburg haalt u de beste service in huis

Pelletkachel Limburg is leverancier van pelletkachels, maar dat is niet het enige. Wij doen nog veel meer. Onze installateurs plaatsen de pelletkachel bij u thuis en sluiten deze optimaal aan. Tijdens een periodieke onderhoudsbeurt worden alle onderdelen van de pelletkachel gecontroleerd. Deze onderhoudsbeurt is verplicht voor de verzekering. U merkt het al, het is erg moeilijk om een vaste prijs op onze website te vermelden. De prijs is voor elke klant specifiek, maar ook concurrerend. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een specifieke offerte.

Onderhoudscontract

Jaarlijks onderhoud is een must voor de verzekering. Bij Pelletkachel Limburg kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Wanneer u uw e-mailadres achterlaat, sturen wij u een e-mail wanneer uw volgende onderhoudsbeurt er aan zit te komen.

Naar contact

Meer info of een offerte ontvangen?

Bel 0475 - 594 249 voor persoonlijk advies of ga naar onze contactpagina.
Naar contact