Piazetta pelletkachels

Deze “Rolls Royce” onder de pelletkachels heeft extra veel aandacht besteed aan de afwerking van de kachels. Het gebruikte materiaal is van zeer mooie kwaliteit. De meeste kachels zijn in een prachtig zwaar majolica (keramiek) te leveren, dat ten opzichte van andere merken, net wat mooier en zwaarder is. De kachels zijn wel iets duurder dan een middenklasse merk ,maar dan heb je ook wel iets moois.

MULTIFUOCO SYSTEM®

Het Multifuoco System®, waar alle modellen standaard mee uitgerust zijn, is een uniek geforceerd ventilatiesysteem met verschillende snelheidsinstellingen dat het, samen met meerdere brandkrachtniveaus, mogelijk maakt om over maar liefst 20 werkingscombinaties te beschikken.

Door het Multifuoco System® kan de warmte die door de kachel geproduceerd wordt gelijkmatig in de hele ruimte verspreid worden, ook in aangrenzende vertrekken. Om maximaal rendement uit de ontwikkelde warmte te verkrijgen blijven de ventilatoren bovendien functioneren ook nadat de kachel gedoofd is.

Comfort en welzijn met het Multifuoco System®

De werking van het Multifuoco System® is een ware doorbraak, een volledig innovatief systeem ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen, dankzij het vermogen ervan om de warmte in de hele ruimte gelijk te verdelen, zonder hinderlijke temperatuurverschillen tussen vloer en plafond. In tegenstelling tot traditionele systemen waarbij de warme lucht van nature de neiging heeft om naar het plafond te stijgen en de koude lucht op de grond blijft, zorgt het Multifuoco System® ervoor dat de warme lucht circuleert en van beneden naar boven rond laat stromen waarbij voorkomen wordt dat de warme lucht boven bij het plafond blijft hangen. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat de lucht die van boven af in de kachel stroomt, verhit wordt, doordat ze in aanraking komt met de warme wanden en blaast de lucht er vervolgens door de uitstroomopeningen aan de onderkant uit. Op die manier wordt de geproduceerde warmte in de hele ruimte gelijk verdeeld.

Ons assortiment

Onderstaande producten van Piazetta zijn via ons verkrijgbaar. Klik op de foto van de producten voor meer details.

Wilt u meer informatie over onze pelletkachels? Bel dan +31 (06) 19924017 of bezoek onze showroom.

Naar contact

Meer info of een offerte ontvangen?

Bel +31 (06) 19924017 - voor persoonlijk advies of ga naar onze contactpagina.
Naar contact