Duroflame Pelle pelletkachel

Specificaties

Vermogen max. 7,3 kW
Vermogen min. 3,4 kW
Rendement 85,7%
Max. verbruik 1,70 kg
Min. verbruik 0,79 kg
Min. stroomverbruik 25 W
Max. stroomverbruik 58 W
Gewicht 55,5 kg
Reservoir inhoud 10 kg

Houd je van een strak interieur zonder al te veel poespas? En zoek je een (pellet)kachel die niet teveel opvalt of veel ruimte inneemt? Dan is onze Duroflame Pelle een mooie, duurzame aanvulling op jouw interieur. De Duroflame Pelle is niet alleen bescheiden van formaat, maar ook van prijs. Het design is vergelijkbaar met dat van een moderne houtkachel. Het grote verschil? Schone verbranding, veiliger in gebruik en volledig automatisch te besturen. Need we say more?

Subtiel en smaakvol

De pelletkachel staat doorgaans bekend als een groot en log apparaat. Duroflame brengt daar verandering in. Zo zoekt onze ontwerper continu naar de perfecte balans tussen een aangename warmte, duurzame verbranding en aantrekkelijk design. Geen concessies, geen compromissen. Onze kachels gaan naadloos op in hun omgeving of zijn juist een welkome aanvulling op het interieur. De gezelligheid van vroeger in een modern jasje. Dat geldt ook voor de Duroflame Pelle. Met zijn smaakvolle uiterlijk past deze kachel in nagenoeg ieder interieur.

Warm en modern

De Pelle kachel is, net als alle pelletkachels van Duroflame, volledig instelbaar, met dank aan de timerfunctie en weekinstelling. De kachel is van een robuuste kwaliteit, heeft een strak design en een hoge verbranding. Het display is bovendien op een subtiele manier verborgen in het pelletsreservoir, waardoor niets de aangename, nostalgische sfeer nog in de weg staat. Daar word je toch warm van?

  • Bediening uit het zicht

  • Handige timerfunctie

  • Eenvoud

Naar contact

Meer info of een offerte ontvangen?

Bel 0475 - 594 249 voor persoonlijk advies of ga naar onze contactpagina.
Naar contact