P120

Specificaties

Technische gegevens min/max
breedte cm 51
diepte cm 52
hoogte cm 113
nuttig vermogen kW 3,4/8,5
rendement % 90,6
brandstofverbruik (pellets) kg/h 0,7/1,9
tankinhoud kg 18
Ø rookgasafvoer cm 8
Ø luchtinlaat cm 4
totaal gewicht kg 105
verwarmbaar volume 145-245

Pellet kachel met stalen mantel, verrijkt door een waardevolle en met de hand vervaardigde majolica top, heeft een energie-efficiëntie Klasse A+ certificaat.
Tevens beschikt deze kachel over een hermetische haard en wordt standaard geleverd met een Wifi Module voor App beheer.

Verwarming met geforceerde ventilatie door middel van het exclusieve Multifuoco®-systeem (Met de Natural Mode-functie is het mogelijk om over te schakelen van geforceerde ventilatie naar een natuurlijke convectieverwarming, die de natuurlijke beweging van de lucht activeert door gebruik te maken van het temperatuurverschil in de kamer. De warmte wordt zo geleidelijker en in ultrastille modus verspreid. Dankzij Natural Mode heb je de zekerheid om de juiste sfeer in huis te creëren om echt te kunnen ontspannen.)

Met de Natural Mode-functie is het mogelijk om over te schakelen van geforceerde ventilatie naar een natuurlijke convectieverwarming, die de natuurlijke beweging van de lucht activeert door gebruik te maken van het temperatuurverschil in de kamer. De warmte wordt zo geleidelijker en in ultrastille modus verspreid. Dankzij Natural Mode heb je de zekerheid om de juiste sfeer in huis te creëren om echt te kunnen ontspannen.

Door het grote glas kunt u de vlammen goed zien en maximaal genieten van het vuur. De binnenkant van het glas wordt voortdurend gereinigd door een luchtstroom.

    Naar contact

    Meer info of een offerte ontvangen?

    Bel +31 (06) 19924017 voor persoonlijk advies of ga naar onze contactpagina.
    Naar contact